VÅRA ÖL
Vårt tredje öl är på 8% och finns i tre storlekar 33 cl, 75 cl och 150 cl. Dela en flaska lokalproducerad öl över en bit mat eller drick den som sällskapsdryck.
Vi använder basmalt och specialmalt från Vikingmalt och krossar malten så nära in på bryggdagen som möjligt. DIPA Hafstens Udde innehåller Pilsner Malt, Light Munich Malt och Caramel Malt 100, Pale Ale Malt, Cara Pale Malt och Vete Malt. Humlen som vi använder i DIPA Hafstens Udde kommer från USA och är Columbus/Tomahawk, Chinook, Centennial, Simcoe och Citra. Kombinationen här ger en fruktighet med extra fyllighet och tydlig beska. För att ge ölet extra humlearom tillsätts även humle efter jäsningen, som kallas för torrhumling.
Vi använder inga tillsatser och ölet är helt ofiltrerat och därför kan viss jäst finnas kvar på botten, vilket är helt ofarligt.
Vårt tredje öl är på 8% och finns i tre storlekar 33 cl, 75 cl och 150 cl. Dela en flaska lokalproducerad öl över en bit mat eller drick den som sällskapsdryck.
Vi använder basmalt och specialmalt från Vikingmalt och krossar malten så nära in på bryggdagen som möjligt. DIPA Hafstens Udde innehåller Pilsner Malt, Light Munich Malt och Caramel Malt 100, Pale Ale Malt, Cara Pale Malt och Vete Malt. Humlen som vi använder i DIPA Hafstens Udde kommer från USA och är Columbus/Tomahawk, Chinook, Centennial, Simcoe och Citra. Kombinationen här ger en fruktighet med extra fyllighet och tydlig beska. För att ge ölet extra humlearom tillsätts även humle efter jäsningen, som kallas för torrhumling.
Vi använder inga tillsatser och ölet är helt ofiltrerat och därför kan viss jäst finnas kvar på botten, vilket är helt ofarligt.
Vårt tredje öl är på 8% och finns i tre storlekar 33 cl, 75 cl och 150 cl. Dela en flaska lokalproducerad öl över en bit mat eller drick den som sällskapsdryck.
Vi använder basmalt och specialmalt från Vikingmalt och krossar malten så nära in på bryggdagen som möjligt. DIPA Hafstens Udde innehåller Pilsner Malt, Light Munich Malt och Caramel Malt 100, Pale Ale Malt, Cara Pale Malt och Vete Malt. Humlen som vi använder i DIPA Hafstens Udde kommer från USA och är Columbus/Tomahawk, Chinook, Centennial, Simcoe och Citra. Kombinationen här ger en fruktighet med extra fyllighet och tydlig beska. För att ge ölet extra humlearom tillsätts även humle efter jäsningen, som kallas för torrhumling.
Vi använder inga tillsatser och ölet är helt ofiltrerat och därför kan viss jäst finnas kvar på botten, vilket är helt ofarligt.
Vårt tredje öl är på 8% och finns i tre storlekar 33 cl, 75 cl och 150 cl. Dela en flaska lokalproducerad öl över en bit mat eller drick den som sällskapsdryck.
Vi använder basmalt och specialmalt från Vikingmalt och krossar malten så nära in på bryggdagen som möjligt. DIPA Hafstens Udde innehåller Pilsner Malt, Light Munich Malt och Caramel Malt 100, Pale Ale Malt, Cara Pale Malt och Vete Malt. Humlen som vi använder i DIPA Hafstens Udde kommer från USA och är Columbus/Tomahawk, Chinook, Centennial, Simcoe och Citra. Kombinationen här ger en fruktighet med extra fyllighet och tydlig beska. För att ge ölet extra humlearom tillsätts även humle efter jäsningen, som kallas för torrhumling.
Vi använder inga tillsatser och ölet är helt ofiltrerat och därför kan viss jäst finnas kvar på botten, vilket är helt ofarligt.
Vårt tredje öl är på 8% och finns i tre storlekar 33 cl, 75 cl och 150 cl. Dela en flaska lokalproducerad öl över en bit mat eller drick den som sällskapsdryck.
Vi använder basmalt och specialmalt från Vikingmalt och krossar malten så nära in på bryggdagen som möjligt. DIPA Hafstens Udde innehåller Pilsner Malt, Light Munich Malt och Caramel Malt 100, Pale Ale Malt, Cara Pale Malt och Vete Malt. Humlen som vi använder i DIPA Hafstens Udde kommer från USA och är Columbus/Tomahawk, Chinook, Centennial, Simcoe och Citra. Kombinationen här ger en fruktighet med extra fyllighet och tydlig beska. För att ge ölet extra humlearom tillsätts även humle efter jäsningen, som kallas för torrhumling.
Vi använder inga tillsatser och ölet är helt ofiltrerat och därför kan viss jäst finnas kvar på botten, vilket är helt ofarligt.